02 Temmuz 2016 17:13

Şişli'de 8 kadına cinsel tacizde bulunan Eşref E. tutuklandı

Şişli'de 7 kadını motosikletle takip edip cinsel tacizde bulunan, bir kadına da evine girerek tecavüze yeltenen Eşref E. tutuklandı.

Paylaş

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran 7 kadın, yolda yürürken yanlarına yaklaşan motosikletli bir kişinin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Polise başvuran bir başka kadın ise kendisini takip eden motosikletli şüphelinin evine girerek kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söyledi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kadınlara cinsel tacizde bulunan motosikletli saldırganın aynı kişi olduğunu tespit edildi.

Polisin düzenlendiği operasyonda, 26 yaşındaki şüpheli Eşref E., polis tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde taciz ettiği ve tecavüze yeltendiği kadınlar tarafından teşhis edildiği belirtilen şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

MAHKEMECE TUTUKLANDI, 'HASTAYIM' DEDİ

Nöbetçi savcılığa çıkarılan ve garsonluk yaptığı belirtilen Eşref E.'nin suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. Tutuklanması talebiyle nöbetçi İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Eşref E.'nin buradaki sorgusunda da hasta olduğunu, kendine hakim olamadığını söylediği belirtildi. Mahkeme, Eşref E'nin "Cinsel saldırı" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Eşref E. Metris Cezaevi'ne gönderildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş: Cenazeler morgda iken onlar balon uçuruyor

SONRAKİ HABER

Türkiye, Sivas'ın failini Almanya'dan yanlış isimle istemiş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...