01 Temmuz 2016 11:13

CHP İstanbul il örgütü havalimanına karanfil bıraktı

CHP İstanbul İl Örgütü, Atatürk Havalimanı’nda saldırının gerçekleştirildiği yere karanfil bıraktı.

Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile aralarında İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Didem Engin, Selina Doğan, Mahmut Tanal, Eren Erdem’in de bulunduğu CHP heyeti, canlı bombalı saldırının gerçekleştirdiği Atatürk Havalimanının Dış Hatlar Geliş Terminali A-Kapısı önüne karanfil bıraktı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cemal Canpolat, saldırıyı kınadı.

Canpolat şunları söyledi: “Onlarca masum yurttaşımızın, havaalanı çalışanlarının yurt dışına yolculuk yapanların, ülkemize gelenlerin güvenliğini koruyamadığımız için üzgünüz. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler, hiçbir sorumluluk üstlenmedikleri için istifa etmeyi de bir kez olsun akıllarından geçirmiyorlar. Teröre karşı yeterince önlem almadığı için başta İçişleri Bakanı olmak üzere güvenlikten sorumlu olanlar derhal istifa etmelidir. Ülkesindeki insanların can güvenliğini sağlayamayanların o görevde kalmaması gerekir. IŞİD’in ne zaman terör örgütü ilan edildiğini bilmiyoruz. Bunun kamuoyuyla paylaşmaları lazım.”

Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı yaralılara da şifa dileyen Canpolat Ramazan Bayramı'nın sevgi ve saygı içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Atakule’nin yıkım ruhsatı iptal edildi 

SONRAKİ HABER

İHD’den denetim uygulamasına tepki:Otoriter anlayışın sonucu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...