30 Haziran 2016 09:29

Haber Sen Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı kınadı

Haber Sen İzmir Şubesi, İstanbul Atatürk Havalimanındaki bombalı saldırıyı kınamak için Posta İşleme Merkez Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı.

Paylaş

Haber Sen İzmir Şubesi, İstanbul Atatürk Havalimanındaki bombalı saldırıyı kınamak için Posta İşleme Merkez Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada, "İstanbul Atatürk Havalimanındaki katliamı, terörü kınıyor ve lanetliyoruz" yazılı dövizler taşındı.

Basın açıklamasında konuşan Haber Sen İzmir Şube Başkanı Ali Yılbaşı, canlı bomba eyleminin ilk olmadığını, son bir yıl içinde canlı bomba eylemlerinde 294 insanın yaşamını yitirdiğini söyledi.  PTT çalışanları olarak terörü lanetlediklerini ve katliamları kınadıklarını ifade eden Yılbaşı, "Bundan sonrada benzer katliamların tekrar tekrar yaşanmaması, ülkemizde barışın, kardeşliğin egemen olması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Böylesi saldırılara ve katliamlara boyun eğmeyeceğiz, alışmayacağız, kabullenmeyeceğiz. Biz bu acıların son bulması, barışı ve kardeşliği isteyenlerin sesinin daha çok yükseltilmesi için mücadele edeceğiz" dedi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Havalimanı saldırganlarının uyrukları belirlendi

SONRAKİ HABER

Halkın cebinden TRT'ye 600 milyon liralık kaynak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...