29 Haziran 2016 15:35

TRT bandrolüne tepki çığ gibi

Artık dahili alıcısı olmasa da internet bağlantısı yoluyla radyo ve televizyon yayınlarını alabilencihazlardan da TRT bandrolü alınacak.

Paylaş

Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile artık dahili alıcısı olmasa da internet bağlantısı yoluyla radyo ve televizyon yayınlarını alabilen tüm cihazlardan da TRT bandrolü alınacak. Alıcısı olsun olmasın internete bağlanan cep telefonu TRT bandrolü uygulamasına tabi tutulacak.? TRT bandrolü sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Daha önce sadece radyo ve televizyon alıcısı olan cihazlarda kullanılan bandrol uygulamasının kapsamı genişletildi. İnternet üzerinden radyo ve televizyon izleyebilen tüm cihazlara TRT bandrolü alma şartı geliyor. İnternet yoluyla radyo ve TV yayınlarını alabilen cihazlar da TRT bandrolü uygulaması kapsamına alındı. Radyo ve televizyonlardan daha önce alınan yüzde 16 oranında alınan TRT bandrolü uygulanması ise değiştirilmedi.

İşte Twitter’da birkaç yorum 

Hasan Cücük: Milletin vergileriyle ayakta duran, AKP yandaşlarının arpalığı olan #TRTlağvedilsin 

Gökhan K.: Adamlar kendi propagandalarını yapmak için bizden para alıyorlar, bu hırsızlıktır #TRTlağvedilsin 

Barış Atay: Yandaşlara milyonlar akıtmaktan başka bir halta yaramıyor zaten  #TRTlağvedilsin

Selin Asker: #TRTlağvedilsin yetmez, servetleri de lağvedilsin, leş programlara, yandaş yapımcılara saçılan halkın paraları kuruşu kuruşuna geri ödensin.

Serpil: AKP’nin propaganda aracı, yandaş besleme merkezi, IŞİD zihniyeti  sözcüsü #TRTlağvedilsin 

Zeynep The Boss: Günlük, 450 bin TL’ye yandaşına çizgi film, 1 milyona dizi yaptırtan TRT’ye verdiğimiz vergi doğal yetmedi. Donumuzu isteyen #TRTlağvedilsin

Pelin la Chapulleur: Milyonlarca vatandaşın elektrik faturası ve bandrol vergisiyle yandaşları besleyen ve sadece iktidara hizmet eden #TRTlağvedilsin

Sertaç AKTAN: #TRTlağvedilsin 1) Tarafsız değil 2) Kaliteli değil 3) Ucuz değil 
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Emniyet Oktay’ı yakından takip etmiş

SONRAKİ HABER

Abhazya, FIFA’ya katılım başvurusunda bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa