28 Haziran 2016 17:15

İzdivaç programlarında neler oluyor?

İzdivaç programından kavga ederek ayrılan C.H, 'Bugün aşk yaşa diyorlar, ertesi gün de kavga etmemizi istiyorlar' dedi.

Paylaş

İzdivaç programından kavga ederek ayrılan C.H, “Bugün aşk yaşa diyorlar, ertesi gün de kavga etmemizi istiyorlar. Adaylara ayda 3 bin 500 liraya kadar para veriliyor” dedi. İzdivaç programlardan birine katılan ve geçtiğimiz aylarda kavga ederek ayrılan damat adayı C.H. stüdyolarda dönen dolapları anlattı. Damat adayı, her şeyin bir kurgu olduğunu, talip çıkmaları karşılığında haftalık ücret aldıklarını söyledi.

Damat adayının iddiaları şöyle: “Orada bir senaryo var ve ben de buna alet oldum. Bana ‘Şu kıza talip çıkacaksın’ dediler. Söyleneni yaptım. Bugün ‘Sen N. ile aşk yaşa’ diyorlar, ertesi gün de kavga edilmesini istiyorlar. İnsanları kandırıyorlar” 

‘HERKESİN ÜCRETİ VAR’

Kanalın kendisine “Bununla aşk yaşa” dediğini aktaran damat adayı şöyle devam etti: “Madem parayla çalışıyorum daha yüksek bir meblağ istedim. Onlar da ‘O kadar veremeyiz’ dediler. Ben de programı bitirdim. Herkesin bir ücreti var. Kanal gelin adayı B.’yi şoför gönderip evinden alıyor. Televizyon programı bittikten sonra da bırakıyor. Öyle anlaşmış. Aldığı haftalık 750 lira. Kimi haftada 500 lira alıyor, kimi ayda 3 bin 500 lira” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sokak dansçılarından Kuğu Gölü

SONRAKİ HABER

‘Baskılara direnerek karşı durabiliriz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa