27 Haziran 2016 19:50

İzlanda, İngiltere'yi 2-1 yendi, Roy Hodgson istifa etti

Euro 2016 Son 16 Turunda İzlanda, İngiltere'yi 2-1 yendi ve çeyrek finalde Fransa'nın rakibi oldu.

Paylaş

Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) son 16 turunda İngiltere'yi 2 - 1 mağlup eden İzlanda, son çeyrek finalist oldu. İzlanda, çeyrek finalde ev sahibi Fransa ile karşılaşacak.

İzlanda'ya turu getiren golleri 6. dakikada Ragnar Sigurdsson ve 18. dakikada Kolbeinn Sigthorsson kaydetti. İngiltere'nin tek golü ise 4. dakikada penaltıdan Wayne Rooney attı.

ROY HODGSON İSTİFA ETTİ

İzlanda yenilgisinin ardından İngiltere'de ilk istifa teknik direktör Roy Hodgson'dan geldi. Karşılaşma sonrasında geride kalan sürede kendisine verilen destek için teşekkür ettiğini söyleyen Hodgson, "Takımımız gerçekten çok yetenekli bir oyuncu grubu ama kaybetmememiz gerekiyordu. Ben oyuncularıma hep son dakikaya kadar savaşmamız gerekiyor dedim." diyerek, şunları söyledi: "Yardımcılarım Ray Lewington ve Gary Neville de benimle birlikte bırakıyorlar. Bunu benim açıklamamı istediler. Onlar benim başında olduğum ekibin bir parçası olarak benimle birlikte geldiler ve benimle birlikte bıraktılar. Tüm destekçilerime, personele, federasyona ve taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Bana verdiğiniz destek için medyaya da teşekkür ediyorum. Bu şekilde bırakmak zorunda olduğum için üzgünüm. Yakında büyük bir turnuvanın finalinde İngiltere'yi görmeyi umut ediyorum." (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Klima seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar

SONRAKİ HABER

5 ülkenin sinemacıları, Börklüce Mustafa için buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa