27 Haziran 2016 15:41

Twitter'da fotoğraflara #Stickers efekti geliyor

Twitter, fotoğraf düzenleme aracı #Stickers'ı duyurdu. Yüzlerce aksesuar, emoji arasından seçip fotoğraflarınızda kullanabileceksiniz.

Paylaş

Twitter, fotoğraflara yaratıcılık katacak yeni bir yöntem olan #Stickers’ı yayına almaya hazırlanıyor.

Gerçek zamanlı sohbetlere katılmanıza olanak sağlayacak stickers’lara (yapıştırma) göz atabilecek ve fotoğraflarınızı daha eğlenceli hale getirecek, yüzlerce aksesuar ve emoji kütüphanesinden istediğiniz seçimi yapabileceksiniz.

Stickers’ı nasıl hissettiğinizi veya ne yaptığınızı paylaşmak, bir olay için desteğinizi göstermek veya sadece paylaşımınızı keyiflendirmek için kullanabileceksiniz. Fotoğraflarınızda birden çok sticker kullanabilir, boyutlarını değiştirebilir veya döndürebilir; fotoğrafta istediğiniz yere koyabilirsiniz.

Stickerlı fotoğrafı tweet attıktan sonra, hashtag üzerinde yeni bir görsel dokunuş (spin) ile birlikte fotoğrafınız aramalarda bulunabilecek. Tweet’teki sticker üstüne dokunarak, dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcıların aynı sticker’ı nasıl kullandıklarını gösteren yeni bir zaman tüneline yönlendirileceksiniz.

Fotoğraflara sticker yükleme özelliği önümüzdeki birkaç hafta içinde iOS ve Android’de Twitter kullananlar için mevcut olacak. Twitter.com’dan da stickerlara tıklayabilecek ve göz atabileceksiniz. #Stickers, Twitter’daki filtre, tag, kırpma ve ulaşılabilirlik seçenekleri gibi fotoğraf düzenleme özelliklerine sahip olacak. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Soma'da, Kadir Yayla isimli madenci hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

İspanya'yı 2-0 yenen İtalya çeyrek finale yükseldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...