27 Haziran 2016 13:19

İftara katılmayan öğretmenlere soruşturma talebi!

Kağıthane Kaymakamlığı, tüm okullara gönderilen yazıda iftar yemeğine katılmayan aday ve danışman öğretmenlerin mazeretlerinin incelenmesini istedi.

Paylaş

Eylem NAZLIER
İstanbul

Kağıthane Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçedeki Tüm Okul Müdürlüklerine gönderilen yazıda 22 Haziran'da Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine katılmayan aday ve danışman öğretmenlerin mazeretlerinin incelenmesi ve soruşturma yapılması talep edildi. Eğitim Sen 1 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Özev, “İnsan haklarına aykırı bir tavır. Farklı inançtan insanların yaşadığı bir ülke burası.  Bu yapılanları eğitim sen olarak doğru bulmuyoruz” dedi.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır imzasıyla, okullara gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: “İlçemiz Aday Öğretmenleri ve Danışman Öğretmenlerine Kurum Netten 17/06/2016 günü gönderilen yazıda, 22/06/2016 tarihinde saat 20:00'da Nurtepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine katılmayan aday ve danışman öğretmenlerin mazeretlerini inceleme, soruşturma yapılmak üzere bir dilekçe ile 28/06/2016 Salı günü saat 12:00’a kadar müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Bölümüne bildirmeleri hususunda; bilgileriniz ve gereğini rica ederim.”

ÖNCEKİ HABER

Çavuşoğlu, 1 Temmuz'da Rusya'ya gidiyor

SONRAKİ HABER

Cumhurbaşkanlığından Putin'e mektup açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa