27 Haziran 2016 08:42

Yüzme havuzu teknisyeni klordan zehirlendi

Eskişehir'deki kapalı yüzme havuzunda gece havuz temizliği yapan teknisyen 48 yaşındaki Ali İhsan Yücel, fazla klor ve kimyasal maddeden zehirlendi.

Paylaş

 Eskişehir'deki kapalı yüzme havuzunda gece havuz temizliği yapan teknisyen 48 yaşındaki Ali İhsan Yücel, fazla klor ve kimyasal madde kullanımı nedeniyle zehirlenerek hastaneye kaldırıldı, 

Olay, saat 03.00 sıralarında Vişnelik Mahallesi Taşköprü Caddesi'ndeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu'nda meydana geldi. Havuz temizliği sırasında fazla miktarda klor ve asit kullanımı nedeniyle görevli teknisyen Ali İhsan Yücel zehirlendi. Yücel 112 Acil servisi arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibi havuzdaki fazla klor ve asitten etkilenerek solunum sıkıntısı çeken Yücel'i ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Yücel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay üzerine havuzun bulunduğu yere polis, itfaiye, doğalgaz ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polisler caddeyi bir süre araç ve yaya trafiğine kapattı. Oksijen tüplü ve maskeli bir itfaiye görevlisi yüzme havuzu tesislerinin içerisine girerek doğalgaz, elektrik ve su vanalarını kapattı. Yüzlerce öğrencinin yaz okulu yüzme kurslarına katıldığı Atatürk Yüzme Havuzu'nda AFAD ekipleri dezenfekte çalışmaları başlattı. Havuzun önümüzdeki Çarşamba gününe kadar kapalı kalacağı bildirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İbadi, IŞİD'den kurtarılan Felluce'yi ziyaret etti

SONRAKİ HABER

Soma’da bir skandal protokol daha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...