27 Haziran 2016 07:24

#hayatkararmasın yayını başlıyor

Hayatın Sesi Televizyonu, son bir ayda gelen 4 ceza ve susturma tehditlerine karşı 'KARARMASIN' sloganıyla özel yayına başlıyor.

Paylaş

Hayatın Sesi Televizyonu, son bir ayda gelen 4 ceza ve susturma tehditlerine karşı 'KARARMASIN' sloganıyla özel yayına başlıyor.
Pazartesiden cumaya 5 gün boyunca saat 18:00 ila 24:00 arası sürecek KARARMASIN özel yayınında aydın, yazar, sanatçı, bilim insanı, işçi ve emekçiler hem konuk olacak hem de yayının bir bölümünü sunacak. Yine telefon, 3G ve skype bağlantılarıyla özel yayına çok sayıda çevreden katılım sağlayncak.

#hayatkararmasın hashtagi ile yayına sosyal medyadan katılım sağlanabilecek. Ayrıca bu etiketten görüntülü mesajlar alınabilecek.

KARARMASIN özel yayınında Pazartesi günü saat 18:00 – 19:00 arasında Zeliş Irmak’ın sunduğu bölümde Oyuncu Emre Canpolat ve DİSK Basın-İş Genel Başkanı Faruk Eren konuk olacak.

Anahaber bülteninin ardından saat 20:30-22:00 arasında ise CHP Eski Milletvekili ve gazeteci Melda Onur moderatörlüğünde konuklar Prof. Dr. Gençay Gürsoy, Gazeteci-belgeselci Nazım Alpman ve Hayatın Sesi Program Koordinatörü Arif Koşar olacak.

22:00-23:00 arası KARARMASIN kuşağında Arif Koşar’ın moderatörlüğünde Gazeteci-Yazar Enver Aysever ve tutuklandıktan sonra toplumsal tepki sonucu tahliye edilen Barış İçin Akademisyenler grubundan Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Kaya konuk olacak.

Hayatın Sesi Televizyonu, #hayatkararmasın diye görüntülü ve yazılı mesajlarınızı ve desteğinizi bekliyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fincancı tecrit odasından koğuşa alındı

SONRAKİ HABER

Netanyahu'dan anlaşma açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...