24 Haziran 2016 14:19

Niyazi Koyuncu’dan yeni albüm: Liva

Müzisyen Niyazi Koyuncu dört yıl aradan sonra ikinci albümü ‘Liva’yı dinleyicisiyle buluşturdu.

Paylaş

Müzisyen Niyazi Koyuncu dört yıl aradan sonra ikinci albümü ‘Liva’yı dinleyicisiyle buluşturdu. Kalan Müzik etiketiyle çıkan albümde, sanatçının Ceylan Ertem’le de düeti bulunuyor. 

Niyazi Koyuncu ‘Muço Pa’ albümünün ardından ‘Liva’yı dinleyicisiyle buluşturdu.  Lazca’da Kar Suyu ve baharı karşılamak anlamına gelen ‘Liva’ albümünde Niyazi Koyuncu yine geleneği bozmuyor ve  albümde Türkçe, Lazca ve Hemşince eserlere yer veriyor.

11 eserin yer aldığı albümde anonim eserlerin (Fadimeşi Destani, Al Eline Fener, Sigara, Verena, duman, Liligum...) yanı sıra sanatçı kendisine ait iki bestesi de yer alıyor. (Kalbüme Yağan Kar ve Ayrılık).

Aranjörlüğünü Evren Arkman ve Poyraz Kılıç’ın yaptığı albümde, Koyuncu, Ceylan Ertem’le Kalbime Yağan Kar’a düet yaparken, sanatçıya vokallerde yine sanatçılar Selçuk Balcı ve Resul Dindar eşlik ediyor. Aydoğan Topal, Gökhan Birben gibi müzisyenler de albüme söz ve müzikleriyle katkı sunarken; sevilen şairlerden İbrahim Karaca ve Yasemin Yıldız da iki esere şarkı sözü yazdı. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

DİHA Muhabiri Meltem Oktay tahliye edilmedi

SONRAKİ HABER

Ankara’da ağaç düşmanları iş başında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...