24 Haziran 2016 14:09

SES, 4 eczacının öldüğü yere karanfil bıraktı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 4 eczacının öldürüldüğü yere SES Ankara Şubesi üyeleri karanfil bıraktı. 

Paylaş

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 4 eczacının öldürüldüğü yere SES Ankara Şubesi üyeleri karanfil bıraktı. 

Bugün sabah saatlerinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Fizik Terapi binasında bulunan, hastane eczanesinde çalışan teknisyen Enver Türkmen, aynı hastanede çalışan eczacılar Gürsu Ulaşan, İlknur Yüce, Özler Kiriş ve Hikmet Türk'ü silahla vurarak öldürmüştü. 

SES Ankara Şubesi üyeleri saldırıyı kınamak için olayın olduğu yere karanfil bıraktı. Burada konuşma yapan SES Ankara Şube Sekreteri İsrafil Demir, “Neden sonuç ilişkisini bir tarafa bırakarak, sağlık alanında yaşanan şiddeti kınıyoruz. Ölümün ve sağlığın bir arada anılmasının her zaman karşısında olacağız”dedi. Demir, olayda idaresinin ihmali olup olmadığını araştıracaklarını ekledi. Saldırıyı gerçekleştiren teknisyen Enver Yüce hakkında, henüz öğrenilemeyen bir nedenle, soruşturma açıldığı ve Ankara Üniversitesi İbn- i Sina Hastanesi'ne sürüldüğü öğrenildi. (Ankara/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Askerler yola hendek kazdı, köylülerin geçişi engellendi

SONRAKİ HABER

Keçi e-derginin yaz sayısı yayında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...