24 Haziran 2016 00:30

Her gün iki gazete alarak çevremize ulaştırmalıyız

Ben Evrensel’in yayın hayatına uzun yıllar devam etmesi için Çaralan’ın önerisine katılıyorum. Her gün 2 gazete alarak çevremize ulaştırmalıyız.

Paylaş

Kocaeli’den bir kamu emekçisi

Merhabalar sevgili Evrensel okuyucuları;
yazılı basının yıllardır ayakta durmayı başaran objektif yayın organının sadık okuyucusu olarak gazetemizi her elimize alışımda aynı heyecanı  yaşıyorum. Eminim ki sizler de aynı duyguları içinizde hissediyorsunuzdur.
Evrensel’in sadık bir okuyucusu olma yolum gazeteyi ilk açtığımda benim hayatıma dair birçok konuya yer vermesiydi. Fabrikadaki işçinin, evdeki gündelikçinin, şiddete uğrayan kadının, tarladaki çiftçinin sorunlarını en iyi anlatan gazete hayatlarını en iyi aktaran tek gazete olmasıdır.
Adında bile tüm insanları kapsayan yalnızca Türkiye halklarını değil dünya insanlarının da sesi olan bir gazetenin uzun yıllar ayakta kalabilmesi işte bu sadık dostlar sayesindedir.
Ben Evrensel’in yayın hayatına uzun yıllar devam etmesi için İhsan Çaralan’ın önerisine katılıyorum. Gazetemizi herkese okutmak için her gün 2 gazete alarak çevremize ulaştırmalıyız. Evrensel’i her yeni okuruyla tanıştırdığımızda Evrensel ailesi daha da büyüyecektir. Nice 22 yıllara emeğin sesi gerçeğin habercisi Evrensel.

ÖNCEKİ HABER

Düşmanlığın bu kadarına pes!

SONRAKİ HABER

Patron baskıyı artırdı, Öz İplik-İş yüzde 5’e imza attı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...