23 Haziran 2016 15:52

Bayram tatilinde 9 gün köprü ve otoyollar ücretsiz

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan bayramda 9 gün boyunca kamunun çalıştırdığı otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağını açıkladı.

Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleştirme Bakanı Ahmet Arslan, cuma gününü cumartesiye bağlayan gece yarısından başlayarak bayramdan sonraki pazartesi sabah 07.00'a kadar, 9 gün boyunca kamunun çalıştırdığı otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağını açıkladı.

aHaber'e konuşan ve bayram tatili boyunca kamunun çalıştırdığı otoyollar ve köprüler ücretsiz olacağını belirten Arslan, 30 Haziran'da açılacak olan Osmangazi Köprüsü'nün şirket tarafından çalıştırıldığı için ücretsiz geçişlere tabi olmadığını söyledi.

Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücretleri hakkında bilgiler veren Arslan şöyle konuştu:

"Osmangazi Köprüsü’nde OGS ve HGS geçerli. Fakat çoğu insan bu geçiş kartlarını 50 liralık limitle kullanıyor. Köprünün geçiş ücreti 35 dolar artı KDV'nin altında olacak. Fakat yine de bu 50 liralık limiti aşacaktır. OGS kredi kartlarıyla entegre olduğu için limitin geçilmesi durumunda kredi kartından çekilecek. HGS'ye gelince, eğer limitiniz yetersiz ise 15 gün içerisinde limit yüklediğiniz an hiçbir cezai işlem uygulanmadan direkt bakiyenizden düşecek." (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Ceyşul Şam, Ahrar'a katıldı

SONRAKİ HABER

İran'da kara bir el, sokakları aydınlatıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...