23 Haziran 2016 11:14

Fatih Terim, 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Fatih Terim, kızı ve damadı, sosyal medya üzerinden hakaret ettikleri gerekçesiyle 21 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kızı Buse Terim Bahçekapılı ile damadı Volkan Bahçekapılı kendilerine sosyal medya üzerinden ağır hakaretlerde bulunduklarını iddia ettikleri 21 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

Terim ailesi, avukatları aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi sundu. Dilekçede, toplam 21 sosyal medya kullanıcısı "Hakaret" suçundan soruşturma açılarak cezalandırılmaları talep edildi.

'BEDDUALARA MARUZ KALDILAR'

Suç duyurusu dilekçesinde, milli takımın oynamış olduğu müsabakanın ardından müvekkillerinin ağır hakaretlere, vicdanları sızlatacak mahiyette beddualara maruz kaldığı ifade edildi. Terim ailesine yönelik sosyal paylaşım siteleri Instagram ve Twitter üzerinden edilen hakaret içerikli paylaşımların yer verildiği dilekçede, "Eleştiri ve sevmemek bir hak ve tercihtir. Ancak eleştiri sınırını aşarak, bir kimsenin doğmamış torununa ve aile üyelerine karşı galiz küfürler etmek, nefret söylemi içeren ifadeler kullanmak en hafif deyimi ile ahlaksızlıktır. Bunun muhatabına oluşturduğu manevi zararların telafisi imkansızdır. Ayrıca tüm bu sözler, gebe olan müvekkilin sağlığını da olumsuz etkilemiştir" ifadelerine yer verildi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hastaneden ücretlerini alamayan taşeron işçiler iş bıraktı

SONRAKİ HABER

Özgürlük Nöbetini yarın RSF ve TGS tutacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...