23 Haziran 2016 09:20

Harun Kolçak iyileşiyor

Önceki gün yoğun bakıma kaldırılan müzisyen Harun Kolçak’ın vücut fonksiyonlarının normale döndüğü ve iyileşme sürecine girdiği açıklandı.

Paylaş

Prostat kanseri nedeniyle olduğu ameliyatın ardından bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve durumunun bu yüzden ağırlaştığı ifade edilen Kolçak’ın menajeri Hürriyet’e yaptığı açıklamada ünlü müzisyenin iyileşme sürecinde olduğunu söyledi: “Harun Bey’in böbrekleri çalışmaya başladı, vücut fonksiyonları da normale dönüyor. İyileşme süreci devam ediyor. İnşallah bunu atlatacağız.”

Ünlü müzisyenin durumuyla ilgili açıklama yapan babası Eşref Kolçak, “Telefonla aradık, açmadı. Bunun üzerine evine gittiğimizde baygın şekilde yatıyordu, hemen hastaneye kaldırdık. Ölümden döndü dersem yalan olmaz. İlk konuşmalarımızdaki doktor ‘Hastaneye gelmemiş olsaydı ameliyata dahi yetişemezdik’ dedi. Sağolsun bütün arkadaşları hastanede, hiç yalnız bırakmadılar. Bütün kalbimle sevenlerimizden rica ediyorum dualarını bizden eksik etmesinler.” dedi.

Kolçak’ın yapım şirketi ise ünlü müzisyenin son durumu için şu açıklamayı yaptı: “25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz.”

90’lı yıllarda yükselişe geçen müzisyen, son olarak 2012’de ‘Yeniden Doğuyorum’ isimli bir albüm çıkarmıştı. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Hormonlu Domates Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor

SONRAKİ HABER

Patti Smith konserinden önce dinleyicileriyle buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...