23 Haziran 2016 08:48

‘Chahechouhe, F.Bahçe’ye imza atacak’

Sivasspor Yöneticisi Erdal Sarılar, Aatıf Chahechouhe için Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıkladı.

Paylaş

Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar PTT 1’inci Lig için 32 milyon lira bütçe belirlediklerini belirterek geçen sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünün korunacağını söyledi. Fenerbahçe’nin Aatıf Chahechouhe ile ön anlaşmayı imzaladığını söyleyen Sarılar, 2.5 milyon avro üzerinde bir para karşılığında da Fenerbahçe ile anlaştıklarını dile getirdi. Sarılar, “Aatif Fenerbahçe ile anlaştı. Biz de rakamsal konuda Fenerbahçe ile anlaştık. Aatif, Umre’de. Umre dönüşü imzalayacak. Geçenlerde yine haberler çıktı 2.5 milyon lira ve 3 futbolcu karşılığında verildi diye. Böyle bir şey yok kesinlikle. Fenerbahçe ile sadece para konuştuk” dedi.

3 FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK

Üç futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını söyleyen Sarılar, “Kerim Avcı, Ahmet Cebe, Hasan Hatipoğlu ile imzaladık. Mirkan Aydın ile konuşmalar oldu. Hoca istedi ama daha iyi alternatifler var, o alternatiflere bakıyoruz. Hocamızın ve bizim istediğimiz transferleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. İyi futbolcular, yetenekli futbolcular arıyoruz. Toplu olarak zaten kulübümüzde bir imza töreni düzenleyeceğiz” dedi.

‘BEKLİYORUZ, ELİMİZ, KOLUMUZ BAĞLI’

Başkan Vekili Sarılar son olarak, yapımı süren yeni stadyumun teslimi ile ilgili olarak ise, “Türkiye’de her şeye siyasi bir otorite girmezse olmuyor. Türkiye’de bürokrasi her zaman ağır. Birileri bir şey söyleyecek, o iş hemen hızlanacak. Bu stadyum 2014’ün kasımında teslim olması lazımdı. Bu stat geçen sene başında bize verilseydi, biz düşmezdik. Stadyumu alan şahlanıyor. Konya aldı şahlandı, Antalya aldı şahlandı, Bursa bizimle aynı konumdaydı, o da şahlandı. Stat kesinlikle bir ivme veriyor. Stadyumun yeni sezona yetişmesi lazım, çünkü bizim için başlangıç. Kombine, loca, reklam bunlar önemli işler. Ben nereyi satacağım. Şimdi kombine satışını yapsak, nereyi satacağım. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Menbic operasyonu sürüyor: Çok sayıda IŞİD'li öldürüldü

SONRAKİ HABER

Bursa’da Ankara Katliamı protesto davası başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...