22 Haziran 2016 18:16

7 aylık hamile eşini öldürüp, intihar etti

7 aylık ikiz bebeğe hamile olan eşi Nezahat Durmaz’ı öldüren Ercan Durmaz intihar etti.

Paylaş

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde 31 yaşındaki Ercan Durmaz, ziyarete gittiği kayınpederinin evinde 7 aylık ikiz bebeğe hamile olan eşi 30 yaşındaki Nezahat Durmaz’ı av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Fethiye merkez Menteşoğlu Mahallesi’nde oturan ve aşçılık yapan Ercan Durmaz, dün eşi Nezahat Durmaz ile birlikte Seydikemer’e bağlı Kayacık Mahallesi Hacıatıklar mevkiinde oturan kayınpederi Bayram Arslan’ı ziyarete gitti. Durmaz, bugün saat 18.00 sıralarında kayınpederinin evinde, ikiz bebeğe hamile eşiyle tartıştı. Tartışma sırasında Ercan Durmaz, eşi Nezahat Durmaz'ı av tüfeğiyle başından vurdu, ardından da yan odaya geçip, aynı silahı başına dayayıp tetiği çekti.

Evden birkaç dakika arayla iki el silah sesi duyan kayınpederi, içeri girdiğinde kızını ve damadını ayrı odalarda kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, Ercan Durmaz ile Nezahat Durmaz ve karnındaki ikiz bebeklerin yaşamını yitirdiği belirlendi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı

SONRAKİ HABER

Avusturya'yı 2-1 yenen İzlanda, İngiltere'yle eşleşti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa