03 Mayıs 2012 12:00

Orakoğlu: 28 Şubat soruşturması sivillere de uzanacak

ÖZEL Yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında  iki kişi daha ifade verdi.Dönemin Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Vekili Bülent Orakoğlu ve eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, Ankara Adliyesi’nde savcıya “mağdur ve tanık” sı

Orakoğlu: 28 Şubat soruşturması sivillere de uzanacak
Paylaş

ÖZEL Yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında  iki kişi daha ifade verdi.

Dönemin Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Vekili Bülent Orakoğlu ve eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, Ankara Adliyesi’nde savcıya “mağdur ve tanık” sıfatıyla ifade veren isimlerdi.

‘SİVİLLERLE İLGİLİ CİDDİ BELGELER’

Sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orakoğlu, “O dönemle ilgili tüm bildiklerimizi sunduk” dedi. Orakoğlu ayrıca “Bu süreç devam edeceğe benziyor. Bana sorulan sorulardan bazı sivil unsurlarla ilgili savcılığın elinde çok ciddi belgeler olduğu ortaya çıkıyor” ifadelerini de kullandı.

‘BİLDİKLERİMİ ANLATTIM’

Güzel gazetecilerin sorusu üzerine, “Bildiklerimi, bu konudaki mücadelemi, mağduriyetimi, hepsini anlattım” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Dersim'de gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

İÜ'de provokasyon

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...