22 Haziran 2016 07:37

TRT'de Terim hakkında konuşma yasağı

Fatih Terim'in 'Artık TRT'ye konuşmam' çıkışı sonrası kanal çalışanlarına Terim hakkında konuşma yasağı getirildi.

Paylaş

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2-0'lık Çek Cumhuriyet galibiyeti sonrasında düzenlediği basın toplantısında "TRT'nin sorularını yanıtlamam" demesinin ardından kalan çalışanlarına Terim hakkında konuşma yasağı getirildi.

T24'ten Ali Aslangül'ün haberine göre TRT Spor Müdürü, muhabirlere ve programcılara bir mesaj göndererek, "Hiçbir programınızda Terim'in TRT ile ilgili yaptığı açıklama tartışma konusu yapılmasın. Program yorumcuları dahil hiç kimse bu konuya girmesin" dedi.

Terim, dün Çek Cumhuriyeti maçının ardından düzenlediği basın toplantısında TRT muhabirinin sorusunu yanıtsız bırakarak, şunları söylemişti: "TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim."

TARİH PROFESÖRÜNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Terim, TRT'deki bir programda tarih profesörü Ahmet Şimşirligil tarafından istifaya davet edilmişti. Şimşirligil'in açıklamalarına tepki gösteren Terim, şu açıklamayı yapmıştı:

"TRT ülkemizin televizyonu, bu da ülkenin takımı. Spor konusu olmayan bir programda tarih profesörü çıkıp bana ve takımıma olmadık şeyler söylüyor. Koca tarih profesörü, koca derken tarihin büyüklüğü. TRT, bir de yayıncı kuruluş. Tarih programında 'Milli takım bir an önce dönmeli' deniyor. Birçok akademisyen dostum var. Sohbet ortamında 'Bu benim alanım değil, bu konuda bir şey söylemeyeyim' diyen dostum var. Siz de 'hocam neden suratın asık' diyorsunuz. Bırakın da bazen asık olsun." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ölenler Suriyeli olunca kimsenin umurunda değil!

SONRAKİ HABER

Taciz şikayetinde bulunan kadın işçi işten çıkarıldı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...