21 Haziran 2016 00:03

Hastanenin asansörü bir haftadır bozuk

İzmir Tepecik’teki Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesinde hastaların yatmakta olduğu E blok asansörü bir haftadır çalışmıyor.

Paylaş

Ali BABUZOĞLU
İzmir

Tedavi için sık sık gittiğim Tepecik’te bulunan Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesinde hastaların yatmakta olduğu E blok asansörü bir haftadır çalışmıyor. Ek olarak yapılan bir asansör kartla ve teknik personel aracılığı ile ancak kullanılabilmekte. Dört katlı hastanede sayıca çok olan yaşlı hasta ve hasta yakınları büyük güçlük çekiyor. İnip çıkmakta o kadar zorlanıyorlar ki bazı hastalar bu yüzden ihtiyaçlarını almaktan vazgeçiyor.
Hasta Hakları Birimine yapılan şikayet üzerine, tamir için tekliflerin alındığı söylenerek teknik birime yönlendirme yapıldı. Teknik birimdeki sorumlular bir yığın bürokratik işlem olduğunu ve sorunu çözmeye çalıştıklarını söylediler. Bunun bir süresi olması gerekmesine rağmen sorun bir haftadır devam ediyor. Asansör firmasını aradığımızda teklifi verdiklerini ve cevap beklediklerini söyledi. Bir uzman doktor, “Biz defalarca söyledik dinlemediler sizler şikayetçi olun belki dikkate alırlar” dedi.  
Bir haftadır hastanedeki asansör sorununu çözemeyen AKP Hükümeti yöneticilerinin, sağlık sorunlarını çözmekten bahsetmesi anlamsızdır. “Emekçilerin ve yoksulların olduğu yerde sorunları çözmeye gerek yok, idare eder gideriz” mantığı vardır.

ÖNCEKİ HABER

Sürgün edilen Hakim Murat Aydın, Evrensel'e konuştu

SONRAKİ HABER

Nike’ın robotsu insanları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...