20 Haziran 2016 07:40

Kadın tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 26 yaralı

Erzincan’da kadın tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 26 kişi yaralandı. 

Paylaş

Erzincan’da kadın tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 26 kişi yaralandı. 

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Erzincan-Çağlayan kavşağı Terzibaba mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağlayan’dan Erzincan istikametine seyir etmekte olan Salih Pak idaresindeki 06 BK 3033 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile karşı şeride geçerek, Erzincan’dan Çağlayan istikametine gitmekte olan ve kadın tarım işçilerini taşıyan Fatih Geçmez idaresindeki 24 MB 0359 plakalı minibüse çarptı. 

Kazanın duyulması ile birlikte olay yerini çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Salip Pak ağır olmak üzere çoğu kadın tarım işçisi olmak üzere toplam 26 kişi yaralandı. 

Yaralılar ambulanslarla Erzincan’daki Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Araştırma Hastanesi Dörtyol Yerleşkesi ve Özel Neon Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Kazaya karışan araçlar çekici marifeti ile kaldırılırken, yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanan Erzincan-Çağlayan karayolu tekrar ulaşıma açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. (CİHAN)
 

ÖNCEKİ HABER

Elazığ'ta tren faciası: 9 ölü, 1 yaralı 

SONRAKİ HABER

Sözünü tuttu: ‘Seçilmiş kişi’den halk kahramanına

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...