19 Haziran 2016 14:18

İstanbul'da HDP temsilciliğine silahlı saldırı

Başakşehir'in Ziyagökalp Mahallesi'nde bulunan HDP Temsilciliği'ne silahlı saldırı yapıldı.

Paylaş

Başakşehir'in Ziyagökalp Mahallesi'nde bulunan HDP Temsilciliği'ne silahlı saldırı yapıldı. Temsilcilik önünde bulunan HDP'liler saldırıdan şans eseri yara almazken, binanın camına 2 kurşun isabet etti. 

İstanbul'un Başakşehir ilçesi Ziyagökalp Mahallesi'nde bulunan HDP Temsilciliği'ne kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırı yapıldı. Saat 14.00-14.30 sularında yaşanan saldırıda şans eseri kimse yara almazken, binanın camına 2 kurşun isabet etti. 

Saldırının temsilcilik önünde HDP'liler varken yapıldığını söyleyen HDP Başakşehir İlçe Eşbaşkanı Nadire Kılıç, "Olay temsilcilik önünde arkadaşlarımız oturduğu sırada meydana gelmiş. Arkadaşlarımız temsilcilik önünde otururken, 35'li yaşlarda bir erkek ile bir kadın temsilcilik karşısında bulunan mezarlığa gitmiş. Buradan çıktıkları sırada erkek, bizim arkadaşların yanına gelerek 'gülünecek ne var' demiş. Burada kısa bir gerginlik yaşanmış. Erkek olan bizim arkadaşların yanından ayrılırken, '5 dakika bekleyin, geliyorum' şeklinde tehditler savurmuş. Temsilcilikten biraz uzaklaştıktan kısa bir süre sonra beyaz binek bir araba temsilcilik önünden geçerek, temsilciliği kurşunlamış" şeklinde saldırıyı anlattı. 

Kılıç, polisin de olay yerine gelerek inceleme yaptığını söyledi. (DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Taksim'de Onur Yürüyüşü’ne polis saldırısı

SONRAKİ HABER

Albatros Parkı’nı el birliğiyle imara açtılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...