19 Haziran 2016 10:32

Firuzağa saldırganları serbest!

Firuzağa'da müzik etkinliğine 'içki içiliyor' bahanesiyle saldıran grupta yer alan ve dün gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

Paylaş

Beyoğlu Firuzağa'da plakçıda düzenlenen müzik etkinliğine 'içki içiliyor' bahanesiyle saldıran grupta yer alan ve dün gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildikten sonra serbest kaldı.

Saldırıya katılan 3 kişi dün akşam gözaltına alınarak sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Bir kişi ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

İşlemleri tamamlanan beyaz eşya firmasında teknik servis elemanı olan D.B ve servis şoförü S.T bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Saldırganlar buradan serbest bırakıldı.

Firuzağa’da bulunan Velvet Indieground Records adlı plakçıda cuma akşamı 21.00 sıralarında dünyaca ünlü 'Radiohead' grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için bir araya gelenler, bir anda içeri giren yaklaşık 20 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı. Ramazan ayını bahane ederek içeride içki içildiğini söyleyerek saldıran grup birçok kişiyi darbetmişti. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Barış Bloku'ndan Onur Yürüyüşü'nün yasaklanmasına tepki

SONRAKİ HABER

Eskişehir’de homofobik afişler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...