19 Haziran 2016 04:09

Kongos’tan yeni albüm: Egomaniac

ABD'li rock grubu Kongos’un merakla beklenen yepyeni albümü “Egomaniac” Sony Music etiketiyle yayınlandı.

Paylaş

ABD'li rock grubu Kongos’un merakla beklenen yepyeni albümü “Egomaniac” Sony Music etiketiyle yayınlandı. Ülkeleri Arizona’daki Tokoloshe Studios’da yepyeni şarkılarını yazıp kaydeden grup, müzik dünyasındaki başarılarını katlayacak yeni albümleri Egomanic’ı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Johnny, Jesse, Dylan ve Daniel Kongos olmak üzere 4 kardeşten oluşan Kongos’un “Egomaniac” albümünden yayımlanan ilk şarkısı “Take It From Me” pek çok önde gelen müzik eleştirmeni tarafından olumlu yorumlar aldı. Toplam 13 şarkıdan oluşan albümde, “Take It From Me”nin yanı sıra “Autocorrect” , “Where I Belong”, “Look At Me” ve “I Don’t Mind” şarkıları da dikkat çekiyor.
2014’te “Lunatic” albümüyle çıkış yakalayan Kongos, platin ödülü kazanarak Rock müziğin önemli isimlerinden biri haline geldi. “Come With Me Now” şarkılarıyla 2014’den beri listelerden düşmeyen grup, yeni albümü Egomaniac ile de kendinden bahsettirmeye devam ediyor.
Grubun 2011 senesinde bestelediği ve 2014 yılında hit haline gelerek, radyoların en çok çaldığı şarkılardan biri olan “Come With Me Now”, NBA ve NFL tanıtımında da kullanılarak gruba popülerlik kazandıran şarkı oldu. Kings of Leon gibi önemli isimlerle de turneye çıkan Kongos, Rolling Stone dergisi ve VH1 tarafından mutlaka dinlenmesi gereken gruplar arasında gösterildi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sultan-ı Yegâh yeniden yayınlandı

SONRAKİ HABER

Copa America'da Şili rüzgarı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...