03 Mayıs 2012 09:52

Hasta yakını klinik şefine saldırdı

Son günlerde gündemden düşmeyen sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 3.Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Refik Demirtunç, bir hastanın yakını tarafından darp edildi. Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç, Doğancılar Polis Merkezi&rs

Hasta yakını klinik şefine saldırdı
Paylaş

Son günlerde gündemden düşmeyen sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 3.Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Refik Demirtunç, bir hastanın yakını tarafından darp edildi. Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç, Doğancılar Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu.

Olay sabah saat 09.30 sıralarında, 3. Dahiliye Kliniği’nde yaşandı. Tedavi için eşini hastaneye getiren Veli Özdemir, henüz açıklanmayan bir nedenle Doç. Dr. Refik Demirtunç’a saldırdı. Demirtunç’a tekme tokat saldıran Veli Özdemir, çevredeki vatandaşlar ve sağlık çalışanları tarafından güçlükle engellendi. Etkisiz hale getirilen Özdemir, polis tarafından gözaltına alındı. Doğancılar Polis Mekezi’ne götürülen Özdemir’in adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç ise darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Karakol çıkışı gazetecilere açıklama yapmak istemeyen Demirtunç’un konuşmak için ilgili makamlardan izin alamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘Arz fazlası’ mı zehirledi?

SONRAKİ HABER

Tutuklu KESK’lilere 1 Mayıs kartı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...