17 Haziran 2016 18:32

Bomontiada’da açık havada Başka Sinema

Başka Sinema iş birliği ile ücretsiz olarak yapılacak 'Açık Havada Başka Sinema' film gösterimleri Bomontiada avlusunda.

Paylaş

Bomontiada'da “yetiştirme” teması etrafında düzenlenen yaz programı, farklı disiplin, platform ve insanları, atölyeler, canlı performanslar, gösterimler ve panayırlarla Bomontiada avlusunda bir araya getiriyor. Yaz boyunca Başka Sinema iş birliği ile ücretsiz olarak yapılacak “Açık Havada Başka Sinema” film gösterimleri Bomontiada avlusuna davet ediyor.

Yaz boyu devam edecek film gösterimlerinin ilki 22 Haziran akşamı saat 21.30’da Dünyada 20.000 Gün ile avluda gerçekleşecek. Film, 40 yıldır müzik yapan, Kültür İkonu, Senarist ve tarihin en ilginç sanatçılarından Şarkıcı, Söz Yazarı ve Besteci Nick Cave’in yaşamındaki 20.000 günü anlatıyor. Iain Forsyth, Jane Pollard ikilisinin 2014 yapımı ilk uzun metrajlı filmi Nick Cave’in sözlerini yazdığı ve ilk melodilerini oluşturduğu bestelerini nasıl canlı bir şova dönüştürdüğüne, Kylie Minogue, Warren Ellis ve Ray Winstone gibi isimlerle yaşadığı anlara yer veriyor.
Bomontiada film gösterimleri 2014 yapımı Onur (Pride), 29 Haziran akşamı saat 21.30’da devam edecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dramatik düşüşler

SONRAKİ HABER

Byzantion Fest 18 Haziran'da Burgazada’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...