17 Haziran 2016 09:43

Yeni Asır, barış isteyeni hedef göstermeye devam ediyor

Yeni Asır Gazetesi, barış ve kardeşlik için adım atanları hedef göstermeye devam ediyor. Son olarak Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş hedef alındı.

Paylaş

Yeni Asır Gazetesi, barış ve kardeşlik için adım atanları hedef göstermeye devam ediyor. Gazete son olarak HDP'li Mardin Artuklu Belediyesi'ne ziyarete gidecek olan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı hedef aldı. Haberde, HDP de "terör örgütü uzantısı" olarak gösterildi.

Hükümete yakınlığı ile bilinen Turkuvaz Medya Grubuna ait Ege Bölgesi'nin yerel gazetelerinden Yeni Asır, bugünkü baskısının ilk sayfasında 'HDP İle Arası Pekhoş' başlığını attı. Haberde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve HDP hakkında çirkin ifadelere yer verildi.

Pekdaş'ın , 22-23 Haziran'da kardeş belediyesi, Artuklu Belediyesi'ne yapacağı ziyaretten rahatsız olan Yeni Asır ziyareti karalamaya çalıştı. Haberde, Pekdaş'ın bu ziyaretiyle ilgili kamuoyunda olumsuz bir hava yaratılmaya çalışıyor. Aynı haber Sabah Egeli Gazetesi'nde de 'Terör destekçisiyle kardeşlik mi olur? başlığıyla verildi.   

Haberde bölgede devam eden çatışma ortamı özel olarak hatırlatılarak "HDP'ye yakınlığı nedeniyle sıkça eleştirilen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, terörle yoğun bir mücadele yürütüldüğü bu dönemde yine çok tartışılacak bir icraata imza atıyor. Pekdaş, terör örgütünün uzantısı olduğu gerekçesiyle tepkilerin hedefi olan HDP'li Mardin Artuklu Belediyesi'ne iftara gidiyor. Pekdaş, 22-23 Haziran'da kardeş belediyesi Artuklu Belediyesi'ni ziyaret edecek. HDP'li belediyelerle kurduğu ilişkiler nedeniyle tepkisini çeken Pekdaş'a bir eleştiri de Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'den geldi" denildi.  (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İngiliz vekilin katili nefret söylemi

SONRAKİ HABER

Antalya’ya 29 yeni HES ve baraj projesi daha

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...