16 Haziran 2016 18:46

Rock grubu  Devil’dan ücretsiz halk konseri

Türkiye rockının efsanevi gruplarından Devil, Bakırköy Botanik Park’ta 18 Haziran’da ücretsiz halk konseri düzenleyecek.

Paylaş

Efe SÖNMEZ
İstanbul 

Türkiye rockının efsanevi gruplarından Devil, Bakırköy Botanik Park’ta 18 Haziran’da ücretsiz halk konseri düzenleyecek.

Bakırköy Belediyesi, ramazan ayı nedeniyle Botanik Park’ta birçok etkinlik gerçekleştiriyor. Her gün, iftardan sonra Bakırköy ve çevre ilçelerden gelen yurttaşlar, farklı müzik türlerinden birçok sanatçı ve grubu ücretsiz dinleme fırsatı buluyor.

Efsanevi rock grubu Devil da ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Botanik Park sahnesinde halkla buluşacak. İftardan sonra başlayacak olan ücretsiz halk konserinde yaş sınırı yok. 

‘BARIŞ ŞARKILARIMIZLA BİRLİKTE OLACAĞIZ’

Kişisel facebook hesabından konseri duyuran Devil’ın vokali Sabahattin Taşdöğen, Devil’la beraber sürpriz grupların da konserde sahne alacağını açıkladı. Taşdöğen, şunları kaydetti:

“Devil, halk rock konserlerine devam ediyor... Konser, tiyatro, sinema vb. faaliyetlere maddi olanaksızlıklardan, bazılarına ise yaş sınırı konmasından dolayı gidemeyen, umudu kırılmış halkımıza Türk rockını sevdirmek ve gruplarımıza yeni konser alanları kazandırmak için -çünkü popçuların düzenledikleri rock festivallerine bir-ikisi hariç gerçek rock grupları çağrılmamaktadır- 18 Haziran’da Botanik Park’tayız. Sürpriz rock gruplarımız ve barış şarkılarımızla birlikte orada olacağız... Haydi rockerlar!”

ÖNCEKİ HABER

Türkiye’de dansın modern halleri

SONRAKİ HABER

'Suruç katliamında gençlik özel olarak seçildi'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa