15 Haziran 2016 18:35

Fransa, Arnavutluk'u son dakika golleriyle 2-0 yendi

Euro 2016'da A Grubunun ikinci maçında Fransa, Arnavutluk'u 2-0 yendi.

Paylaş

Euro 2016'da A Grubu'nun ikinci maçında Fransa, Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Fransa, Arnavutluk'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Marsilya'daki Velodrome Arena'da oynanan ve İskoçya Futbol Federasyonu'ndan hakem William Collum'un düdük çaldığı maçta Fransa'ya 3 puanı getiren golleri 90. dakikada Antoine Griezmann ve 90+5. dakikada Dimitri Payet kaydetti.

Bu sonuçla Fransa grupta iki de iki yaparak 6 puanla liderlik koltuğuna otururken, gruptan çıkmayı da garantiledi. Arnavutluk ise puansız son sırada kaldı.

MAÇIN GOLLERİ

90. dakikada Fransa, Antoine Griezmann ile son dakikada golü buldu. Bu dakikada sağ kanatta topla buluşan Adil Rami ortasını yakın direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Antoine Griezmann kafa vuruşunu yaptı ve topu sol köşeden filelerle buluşturdu: 1 - 0.

90+5. dakikada Fransa, Dimitri Payet ile farkı ikiye çıkarttı. Paul Pogba'nın uzun pası ile ceza sahası sol çaprazının gerisinde topla buluşan Andre-Pierre Gignac rakibini çalımlamak isterken topun kontrolünü kaybetti. Boşta kalan topu kontrol eden Dimitri Payet ceza sahasına girdi ve topu sağ tarafına çekerek sağ ayağı ile yerden plase bir vuruş yaparak topu kalecinin solundan uzak direğin dibinden ağlara gönderdi: 2 - 0. (SPOR SERVİSİ)

EURO 2016 ÖZEL SAYFASI

ÖNCEKİ HABER

Romanya ve İsviçre 1-1 berabere kaldı

SONRAKİ HABER

Twitter, Euro 2016'nın ilk 11'ini belirledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...