15 Haziran 2016 10:16

Kütahya Valisi AKP’lilerle elini havaya kaldırdı

Kütahya Valisi 'İşte Ak Parti, işte ak kadrolar' anonslarıyla bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte elini havaya kaldırdı.

Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet Meydanındaki programına Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da katıldı. Programa katılanlar “İşte Ak Parti, işte ak kadrolar” sloganlarıyla anons edildi. Vali Yılmaz Başbakan, bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkalarıyla birlikte elini havaya kaldırdı.

Yıldırım, Tunçbilek beldesinde yer altı kömür ocağında dün işçilerle birlikte iftar yaptıktan sonra Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa hitaben konuşma yaptı. 

Başbakan Yıldırım, “Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz” söylemini bir kez daha kullanarak şunları söyledi: “Ekmeğimizi böleriz milleti böldürtmeyiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamını getirdim. Hiç merak etmeyin, geleceğimiz bu günümüzden daha güzel olacak, her şey daha güzel olacak. Bu ülkeyi bölmeye çalışan gafiller, teröristler, hak ettikleri cezayı alacaklar bundan hiç şüpheniz olmasın.”

Yıldırım’ın konuşmasının ardından Bakanlar Süleyman Soylu ve Berat Albayrak ile AKP milletvekilleri, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, belediye başkanları ve AKP il başkanın isimleri anons edildi. İsimleri okunanlar, Yıldırım’ın yanında toplandı. Bu sırada sunucu anonslara “İşte Ak Parti, işte ak kadrolar” diye devam etti, Vali Şerif Yılmaz da Başbakan, bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkalarıyla birlikte elini havaya kaldırdı. (KÜTAYHA)


 

ÖNCEKİ HABER

DİSK: 15-16 Haziran ruhuna ihtiyacımız var

SONRAKİ HABER

HDP'li Beştaş: TRT’ye neden işlem yapılmadı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...