03 Mayıs 2012 13:04

Gürsel Tekin istifa mı etti?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in görevinden istifa ettiği iddia edildi.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in dün sabah saatlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun masasına "istifa" dilekçesini koyduğu haberi CHP kulislerine düştü.Hürriyet'ten Okan Konuralp'in

Gürsel Tekin istifa mı etti?
Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in dün sabah saatlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun masasına "istifa" dilekçesini koyduğu haberi CHP kulislerine düştü.

Hürriyet'ten Okan Konuralp'in CHP kulislerinden aldığı bilgilere göre Kılıçdaroğlu ve Tekin dün, Genel Başkanlık makamında yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Tekin’in MYK’daki bazı isimler ile son dönemde il kongrelerinde ismi geçen bazı partililere yönelik eleştirilerde bulunarak “Ben onlarla aynı MYK’da bulunmayı, aynı yönetim anlayışıyla hareket etmeyi kabullenemiyorum” diyerek istifa dilekçesini Kılıçdaroğlu’na sunduğu ileri sürüldü. Kılıçdaroğlu’nun ise istifayı kabul etmediği belirtildi.

Gözler CHP'nin MYK toplantısına çevrilirken Genel Merkez’de Tekin’in MYK’ya katılması ve istifasını geri alması yönünde görüşmelere başlandığı da iddia edildi. (HABER MERKEZİ)


CHP'Lİ İNCE: İDDİALAR ASPARAGAS

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in istifa ettiği yönündeki iddialara, “Böyle bir şeyi ben duymadım. İlk kez sizden duyuyorum. Böyle bir şey olacağına da ihtimal vermiyorum. Bunlar asparagas” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, “Gürsel Tekin’in istifa ettiği, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kabul etmediği yönünde haberler geliyor, ne diyorsunuz?​” sorusuna İnce, “Böyle bir şeyi ben duymadım. İlk kez sizden duyuyorum. Böyle bir şey olacağına da ihtimal vermiyorum. Bunlar asparagas” dedi. (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Aksaray'da 7 öğrenci gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

‘Basın özgür değil’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa