14 Haziran 2016 16:53

Tarihi bina çay bahçesinde oturanların üzerine yıkıldı

Kadıköy'de kullanılmayan tarihi bir binanın duvarı, çay bahçesinde oturan insanların üzerine yıkıldı 3 kişi yaralandı

Paylaş

 Kadıköy'de kullanılmayan tarihi bir binanın duvarı, yağışın etkisiyle arka kısmında bulunan çay bahçesinde oturan insanların üzerine yıkıldı. Kazada can kaybı yaşanmazken, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay, Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Öğleden sonra başlayan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle kullanılmayan tarihi bir binanın duvarı arka kısmında bulunan çay bahçesinde oturan insanların üzerine devrildi.

3 KİŞİ YARALANDI

Büyük bir gürültü ile yıkılan duvar, çay bahçesinde oturan 3 kişinin hafif şekilde yaralanmasına sebep oldu. Şans eseri yıkılan duvarın altında kimse kalmadı. Olayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

İTFAİYE İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif yaralı 3 kişiye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü. İtfaiye ekipleri ise çevre güvenliğini alarak inceleme yaptı. Gerekli uyarıları yapan itfaiye, olay yerinden ayrıldı.

GÖRGÜ TANIĞI PANİK YARATAN OLAYI ANLATTI

Olayı gören Yusuf Gündoğdu, panik yaratan anları anlattı. Bir ses duyduğunu beliren Gündoğdu, "Patronla beraber baktık. Bina çay bahçesine yıkıldı. 2-3 tane bayan vardı hafif hasar gördüler. Bina kullanılmıyor. Tarihi eser diye söyleniyor, dokunulmuyor. Binanın çatısı yoktu. Sadece duvarı yıkıldı. Aşağıda insanlar vardı. Burası çay bahçesi. Yağmurdan kaçan insanlar da buranın kapalı kısmına gelmişti. Ambulans geldi yaralananları hastaneye götürdü. Sonrasında itfaiye geldi inceleme yaptı. Çok şükür herhangi bir ölü filan yok" şeklinde konuştu. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Nuh Köklü davasında gerekçeli karar açıklandı

SONRAKİ HABER

Alanya’da Eğitim Sen yöneticisine sürgün cezası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...