14 Haziran 2016 15:44

Kardeşler Türküler ve Candan Erçetin Soli Güneş Festivalinde

Mersin’de Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği ‘7’nci Soli Güneş Festivali’ etkinlikleri kapsamında ‘Kardeş Türküler’ ve Candan Erçetin, konser verdi.

Paylaş

Mersin’de Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen ‘7’nci Soli Güneş Festivali’ etkinlikleri kapsamında ‘Kardeş Türküler’ ve Candan Erçetin, konser verdi.

Viranşehir Mahallesi’ndeki festival alanında düzenlenen konsere, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediye Başkanı CHP’li Neşet Tarhan ve binlerce kişi katıldı. ‘Kardeş Türküler’ ile yorumlarıyla Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden Candan Erçetin’in ortak sahnesi, davetlilere adeta müzik şöleni yaşattı. İlk olarak sahneye çıkan Kardeş Türküler, Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Ermenice ezgileri söyledi. Hayranlarını coşturup, hüzünlendiren Kardeş Türküler’in sahnesine, kısa süre sonra Candan Erçetin de eşlik etti.

Sahneye ayakkabı giymeden çıkan Candan Erçetin, söylediği şarkı ve türkülerle hayranlarını coşturdu. ‘Sallasana Mendilini’ parçasıyla konserine başlayan Erçetin ayrıca dans etti. Erçetin, şarkılarını sahnede zıplayıp dans ederek okudu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçılar, uzun süren alkışlar arasında sahneden ayrıldı. (Mersin/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

‘Saldırının bugünkü adımı zorunlu BES sistemi’

SONRAKİ HABER

İdil Biret ve Fazıl Say D-Marin Klasik Müzik Festivali’nde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...