14 Haziran 2016 07:37

Adana ve İstanbul'da 1 kadın öldürüldü, 1'i yaralandı

Adana ve İstanbul'da iki kadın, eşleri tarafından bıçaklandı. Eşi tarafından bıçaklanan Nergiz K. yaralanırken Afife Baysal yaşamını yitirdi.

Paylaş

Kadınlara yönelik saldırı haberleri bugün Adana ve İstanbul'dan geldi. Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki Nergiz K., boşanmak istediği eşi 27 yaşındaki Duran K. ile bindikleri dolmuşta tartıştı. Orhan Kemal Bulvarı'nda dolmuştan inen Nergiz K, koşarak bir evin bahçesine girdi. Arkasından gelen eşi Duran K., evin bahçesinde yakaladığı eşini 5 yerinden bıçakladı.

Saldırı sonrası bıçakladığı eşinin başında durup, yardım çağrısında Duran K.'nin sesini duyan çevredekiler hemen ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından bıçaklanan kadın, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

DURAN K. TUTUKLANDI

Duran K. ise, olay yerine gelen polislerce gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alındıktan sonra savcılığa çıkarılan Duran K., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

SANCAKTEPE'DE KADIN CİNAYETİ

İstanbul'da ise Afife Baysal isimli bir kadın eşinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Sancaktepe'nin Akpınar Mahallesi'ndeki evlerinde eşi Hamdi Baysal tarafından bıçaklanarak katledilen Baysal'ın sesini duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ve polis ekipleri işlenen cinayetle karşılaştı.

Sağlık ekiplerince yapılan müdahalede kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlendi.

İşlediği cinayetin ardından olay yerinden kaçan Hamdi Baysal ise bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Çankaya Köşkü'nde 'sürpriz' toplantı

SONRAKİ HABER

AB'nin Türkiye Büyükelçisi Hansjoerg Haber istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...