13 Haziran 2016 11:34

Erdoğan: Liseleri, üniversiteleri tahrik ediyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez de demokratik, laik eğitim isteyen liselilerinin açıkladıkları bildirilere tepki gösterdi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez de demokratik, laik eğitim isteyen liselileri hedef aldı. Liselilerin ardı arkasına açıkladıkları bildirilere tepki gösteren Erdoğan, liselerin ve üniversitlerin tahrik edildiğini savundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği’ın İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuştu.

Lise öğrencilerinin protestolarına ilişkin konuşan Erdoğan, öğrencilerin tahrik edildiğini iddia ederek "Yaşanan bunca hadiseden ders almayan birtakım güçlerin, üniversiteleri, liseleri tahrik ettiğini görüyoruz. Toplumun ulaşabildikleri her kesimi tahrik ederek yeni huzursuzluklar peşinde koştuklarını gördük. Bölücü terör örgütü ve onun siyasi destekçileri sokağa çıkamaz hale geldiler. Buyursun çakallara meydan okuyanlar, dağlara çıksınlar çakalları kovalasınlar. Türkiye'nin artık yeni Gezi'lere, yeni paralellere değil büyümeye, kalkınmaya ihtiyacı var. Çevremizde sırtlanlar, üzerimizde akbabalar dolaşırken bizim suskun kalmamız mümkün değil” dedi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

İmam hatip davasında Eğitim Sen yöneticisine gözaltı

SONRAKİ HABER

Yıldız Sarayı’ndaki TYS binası da boşaltılmak isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...