12 Haziran 2016 13:23

‘Legion’ tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de yayınlanacak

FX Productions ve Marvel Television ortak yapımı olan Legion, Amerika ile birlikte 125’ten fazla ülkede aynı anda yayına girecek

Paylaş

FX Productions ve Marvel Television ortak yapımı olan Legion, Amerika ile birlikte 125’ten fazla ülkede aynı anda FOX Networks Group kanallarında yayına girecek. Türkiye’de de FX’te yayınlanması planlanıyor.

Noah Hawley tarafından yaratılan ve Marvel’ın ünlü X-Men evreninde geçen Legion, FOX Networks Group’un The Walking Dead, Outcast, Wayward Pines gibi dünyaca ünlü dizilerde  olduğu gibi tüm dünya ile aynı anda prömiyer yapma stratejisinin bir parçası oldu.

Fox Networks Group CEO’su Peter Rice “Legion, X-Men dünyasını karakter hikayelerine bağlı, birbirini takip eden hikayelerle yepyeni bir şekilde hayata getiriyor. En çok heyecanlı olduğumuz konu ise 125’den fazla ülkedeki X-Men hayranlarının aynı anda diziyi izleyebilecek olması” şeklinde konuştu.

Legion insandan daha fazlası olabilecek genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Çocukluğundan beri ruhsal hastalıklarla boğuşan David Haller’in hikayesini anlatan dizide David’i şizofreni tanısı konmuş, seneler boyunca sürekli akıl hastanesine yatan bir adam olarak izliyoruz. Fakat karşılaştığı eski bir hastanın sayesinde duyduğu sesler ve gördüğü hayallerin gerçek olabileceği gerçeğiyle yüzleşiyor.

Başrollerinde Dan Stevens (Downton Abbey), Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jeremie Harris (A Walk Among the Tombstones), Amber Midthunder (Hell or High Water), Katie Aselton (The League) ve Bill Irwin’in (Interstellar) yer aldığı Legion 2017’de Türkiye’de tüm dünya ile aynı anda FX’te başlıyor.  (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

RTÜK’ten Arka Sokaklar’a 300 bin TL ceza

SONRAKİ HABER

‘Türkiye’deki basın özgürlüğü ihlalleri’ tartışalacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...