12 Haziran 2016 12:26

Yaşam Köyü’ne sahip çıktılar 

Bakırköy halkının karşı çıkmasına rağmen Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne (BJK) devredilmesine tepkiler sürüyor.

Paylaş

Bakırköy Belediye Meclisi’nin 10 Haziran Cuma günü böyle bir karar alması halkın isyan etmesini ve belediye binası önünde protestoda bulunmasına neden oldu. 

Günlerdir Bakırköylülerin gündeminden düşmeyen Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı toplantıda Beşiktaş’a 10 yıllığına tahsis edilmesi sonrası Bakırköylüler; “Yaşam Köyü halkındır, kiralanamaz” diyerek tepki gösterdi. 

Mecliste konuşma yaparak, Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün özelliklerini anlatan Kerimoğlu ise buranın belediyeye yıllık ortalama 12 milyon TL civarında bir yükü olduğunu, 60 kadar çalışanın maaşları, tesislerin bakımı, spor aletleri ve diğer giderlerin karşılanmasında zorlandıklarını söylediği öğrenildi. 

Tepkilerini önceki gün de sürdüren Bakırköylüler, “Sayın Kerimoğlu’nun Beşiktaş Kulübü Başkanı ile nasıl bir ilişkisi var ki tesisler devrediliyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bizim Başkan neyin peşindeler, bir rant mı sağlanıyor. Bizim Başkan Galatasaraylı ve kongre üyesi ama Beşiktaş Başkanı ile işbirliği yaptı” şeklinde tepkilerini gösterdiler. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Hüseyin daha fazla dayanamadı

SONRAKİ HABER

Sarısülük  mezarı  başında anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...