08 Haziran 2016 09:10

Bahadır Grammeşin davası ertelendi

Tacizci bir grubu engellemek isterken öldürülen öğretmen Bahadır Grammeşin'in davası 28 Temmuz'a ertelendi. (Fotoğraf: BirGün)

Paylaş

İstanbul Kadıköy’de 9 Mayıs 2015 tarihinde kadınlara yönelik tacizi engellemek isterken saldırıda hayatını kaybeden Özgürlük ve Dayanışma Partisi ve Haziran Hareketi üyesi Öğretmen Bahadır Grammeşin cinayetine ilişkin davanın dördüncü duruşması Kartal Anadolu Adliyesi’nde saat 10.30’da görüldü.

BirGün'ün haberine göre duruşmada sanık avukatlarının talebi üzerine kriminal incelemeye gönderilen video kayıtlarının henüz incelemesinin tamamlanmadığı belirtildi.

Grammeşin'in avukatı Ayhan Erdoğan, "Davanın uzamaması için yazıya cevap gelmemesi halinde ulusal kriminal büroya yazı yazılmalıdır. Ayrıca tutuklama karararı çıkan Cemal Diri hala firaridir. Bu da sanıkların kaçma ihtimalini ortaya koyuyor. Bilirkişi raporu gelene kadar tutuklu sanıkların tahliye talebinin reddini talep ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Tutuklu sanıkların tutukluluklarının devamına, sanık avukatlarının taleplerinin reddine, bilirkişi raporunun beklenmesine bir sonraki duruşmanın 28 Temmuz saat 10.30'da görülmesine karar verildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Demokratik Suriye Güçleri, Menbic'e girdi' iddiası

SONRAKİ HABER

Önce eşi ve 2 çocuğunu sonra kendisini öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa