17 Şubat 2011 19:41

SES’ten Köy Okuluna Kitap

ÇAYCUMA Burunkaya İlköğretim Okulu Kütüphanesi için SES Çaycuma Temsilciliği’nin başlattığı kitap kampanyası kapsamasında temin edilen kitaplar, okulun başladığı 2. dönemin ilk gününde öğrencilere ulaştırıldı.Kitapların teslim törenine; Vali Yardımcısı ve Çaycuma Kaymakam Vekili Cemalettin Öz

SES’ten  Köy Okuluna Kitap
Paylaş

Kitapların teslim törenine; Vali Yardımcısı ve Çaycuma Kaymakam Vekili Cemalettin Özdemir, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gökçe, okul müdürleri  ve sağlık çalışanları katıldı.
Okul Müdürü İsmail İlhan, “Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği görüşerek destek istedik.  Eğitim Sen kanalıyla bağlantı kurduğumuz, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Çaycuma Temsilciliği bize yardımcı olacaklarını söylediler. Başta SES Çaycuma Temsilciliği olmak üzere emeği geçenlere okulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
SES Çaycuma Temsilcisi Cemil Satılmış ise yaptığı konuşmada sendika olarak, kitap ihtiyacı olan bir köy okuluna kitaplık kurmayı kararlaştırdıklarını belirterek şunları söyledi: “Sendikalcılık sadece iş alanıyla ilgili değildir. Hayatın her alanının bir bütün olduğunu düşünüyoruz. En büyük desteklerini veren Çaycuma Devlet Hastanesi çalışanları ile Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
Vali Yardımcısı ve Çaycuma Kaymakam Vekili Cemalettin Özdemir ise, kütüphane açılış kurdelesini kesmeden önce emeği geçen SES ve Eğitim Sen’e teşekkür ederken, kitaplardan öğretmen ve öğrencilerin en iyi şekilde yararlanacağını söyledi. (Çaycuma/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kaynak suları borulara hapsediliyor

SONRAKİ HABER

Unutmuyoruz, bağışlamıyoruz, susmuyoruz!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...