07 Haziran 2016 14:28

İstanbul'daki patlama daha önce yazılmış!

Twitter'da @ahmetozturkusta isimli kullanıcının Vezneciler'deki saldırıya ilişkin saldırıya ilişkin bir hafta önce yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Paylaş

Twitter'da @ahmetozturkusta isimli kullanıcı Vezneciler'de polis otobüslerinin geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin bir hafta önce yaptığı paylaşım dikkat çekti.

İstanbul Vezneciler'de iki polis otobüsünün geçişi sırasında bomba yüklü aracın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yapılan saldırının ardından sosyal medyada bir kullanıcıya ait hesaptan bombalı saldırıya ilişkin yapılan paylaşımlar gündem oldu. 

@ahmetozturkusta isimli twitter kullanıcısının hesabından bir hafta önce İstanbul'da patlama olacağına dair paylaşımlar yapıldığı ortaya çıktı. @ahmetozturkusta adlı kullanıcının hesabından yapılan paylaşım ise şu şekilde :"İstanbul da üç ayrı yerde patlama olacak. Patlamalardan bir tanesi Anadolu yakasında diğer ikisi avrupa yakasında olacak. Patlamalardan bir tanesini TAK diğer ikisini DAEŞ üstlenecek. 15 hazirana kadar üç patlama da birer ikişer gün arayla olacak. Daha önceki patlamaları ilgili birimlere bildirmemize rağmen engel olunmadı." (DİHA)


 

ÖNCEKİ HABER

Sennur Sezer Emek-Direniş Ödülü kazanan öyküler

SONRAKİ HABER

'Saldırının arkasındaki güçler, dayanışmayla yok olacaktır'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...