06 Haziran 2016 08:08

Pedro Zegre Penim ile Bir Yaz Gecesi Atölyesi

İstanbul’da yazın ortasında heyecan verici üç gün boyunca, Kumbaracı50’de Pedro Zegre Penim ile “Bir Yaz Gecesi Rüyası Atölyesi” sürecek. 

Paylaş

Olağanüstü bir gece, yazın ortası. Dünya tepetaklak olmuş. Periler her işe burnunu sokmuş. Genç aşıklar aşkın bir içine düşmüş bir dışına. Oyuncular kraliyet düğününde sergilenecek bir oyunun provasında. Belki de Shakespeare’in en sevilen metni: Bir Yaz Gecesi Rüyası.

İstanbul’da yazın ortasında heyecan verici üç gün boyunca, Kumbaracı50’de Pedro Zegre Penim ile “Bir Yaz Gecesi Rüyası Atölyesi” sürecek. 

Katılımcılar atölye öncesi Bir Yaz Gecesi Rüyası’nı okuyacak, atölyede  metni ters yüz edecek, hayal gücüyle yoğuracak, yeni bir teatral deneyime dönüştürecekler. 

Atölye çalışmasında, Shakespeare’in klasiğinden uyarlanan modern bir metnin kullanımını deneyimleyecek, bu olağan dışı dünyanın etrafında yeni sahneler örmeye çalışılacak. 

“Bir Yaz Gecesi Atölyesi” 15 – 16 ve 17 Haziran’da, saat: 19:30 – 22:30 arasında  Kumbaracı50’de yapılacak. Atölyeye son başvuru tarihi: 10 Haziran. Atölye dili İngilizce ama Türkçe ardıl çeviri olacak. Detaylı bilgilere http://kumbaraci50.com adresinden ulaşabilirsiniz. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Nazım Hikmet Nilüfer’de şiirleriyle anıldı

SONRAKİ HABER

'C.Başkanına hakaret suçu iptal olsun' diyen savcıya sürgün!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...