05 Haziran 2016 14:59

7 annenin sessiz hikayesi, O'nsuz', Zonguldak'ta gösterildi

Evladını kaybetmiş yedi annenin bir günlük sessiz hikayesini anlatan 'O'nsuz' isimli belgesel film Zonguldak'ta gösterildi.

Paylaş

Türkiye'nin yedi farklı bölgesinde evladını kaybetmiş yedi annenin bir günlük sessiz hikayesini anlatan "O'nsuz" belgesel filminin gösterimi Eğitim Sen Zonguldak Şubesi ile Egitim Sen Çaycuma ve Karadeniz Ereğli temsilciliklerinde yapıldı. Yönetmen Ufuk Erden'in de katıldığı etkinlik, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Yönetmen Ufuk Erden, gösterim sonrası, belgeselin hazırlanma sürecinde ve sonrasında yaşananları paylaştı ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Erden, hergün yeni acıların yaşandığına dikkat çekerek "Evlatlarını yitirmiş annelerin sizlere selamları var, bu selam uzerimde kalmasın. Çekimler icin 5 bin kilometre yol gidildi. Yaşanan acıları görmezden gelmezdik. Acının rengi, dili, dini, mezhebi ve milleti olmaz. Umarım yaşanan bu acılar biter. Türkiye'nin her yerinde belgeselin ücretsiz gösterimini yapmak istiyoruz" dedi.
Ufuk Erden'e, Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol tarafından madenci heykeli armağan edildi. (Zonguldak/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kuzey Ormanları Savunması, 'Faili Veysel' pankartı açtı

SONRAKİ HABER

Ayşen Gruda: Haydarpaşa’yı otel yapmak büyük akılsızlık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...