05 Haziran 2016 06:23

İETT'den 'Ramazan Hattı'

İETT, ramazan ayına özel otobüs hatları devreye soktu.

Paylaş

İETT, ramazan ayına özel otobüs hatları devreye soktu.

Buna göre R1 Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı, R2 Yenikapı – Cevizlibağ, R3 Eyüp- Beyazıt hatları ile dini mekanlara ve etkinlik alanlarına kolay ulaşım sağlanması planlanıyor.

R-3 HATTI 24 SAAT ÇALIŞACAK

Eyüp- Beyazıt (R3 hattı) Ramazan hattının güzergâhı bu yıl da değişmedi. Güzergâh Eyüp Sultan, Düğmeciler, Nişanca, Eyüp Sultan Bulvarı, Demirkapı, Şehitlik, Edirnekapı Surdışı, Edirnekapı, Acıçeşme, Karagümrük, Atikali, Yavuzselim, Balipaşa, Hasan Halife Mahallesi, İskenderpaşa, Aksaray, Ordu Caddesi, Laleli ve Beyazıt'tan oluşuyor.

Eyüp-Beyazıt hattı sayesinde tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih, Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan'a 24 saat erişim sağlanacak. Ramazan ayına özel Beyazıt-Eyüp Sultan arasında hizmet verecek 'Ramazan Hattı' iş günleri ve hafta sonu 3 otobüsle 7 gün 24 saat boyunca çalışacak.

Eyüp-Beyazıt ramazan hattına ilaveten bu yıl ramazan ayında Yenikapı Etkinlik Alanı'ndan-Cevizlibağ Metrobüs İstasyona R2 hattı 13.55 ile 01.45 saatleri arasında ring olarak, R1 Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı hattı ile 18.30 ile 02.00 arasında karşılıklı seferler yapacak.

Ramazana hatları şöyle: R1- Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı, R2- Yenikapı – Cevizlibağ, R3- Eyüp- Beyazıt. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Lice'nin 10 mahallesindeki yasak kaldırıldı

SONRAKİ HABER

Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...