04 Haziran 2016 17:12

Selda Bağcan, Barcelona'da sahne aldı

Selda Bağcan, Avrupa'nın ünlü festivallerinden Primavera Sound 2016'da Boom Pam adlı müzik topluluğuyla birlikte sahne aldı.

Paylaş

Selda Bağcan, Avrupa'nın ünlü festivallerinden Primavera Sound 2016'da sahne aldı. Bağcan, İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen festivalde, İsrailli müzik topluluğu Boom Pam ile birlikte konser verdi.

Bu yıl 16.'sı düzenlenen festivalde, ‘Yaz Gazeteci', 'Yaylalar', 'Yuh, Yuh' gibi şarkılarını seslendiren Bağcan'ın performansı Youtube üzerinden yayınlandı. Selda Bağcan, Cuma akşamı Türkiye'de de sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasındaydı.

Hürriyet'in haberine göre Primavera Sound'da bu sene Radiohead, LCD Soundsystem, PJ Harvey, Tame Impala, Sigur Rós, Animal Collective, Pusha T, Brian Wilson, John Carpenter, Vince Staples, Julia Holter gibi dünyaca ünlü isimler ve gruplar sahne alıyor.

2014'te İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlenen The Groove Festival'inde de Boom Pam'la sahne alan Selda Bağcan, geçen yıl da Avrupa'nın bir başka büyük müzik festivali olan Hollanda'daki Le Guess Who'da sahneye çıkmıştı. Bağcan'ın festivaldeki performansı plak formatında piyasaya çıkmıştı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Susan Sarandon: Clinton, Trump'tan daha tehlikeli

SONRAKİ HABER

Görücü usulüyle evlendirildi, işkencelere maruz kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa