02 Haziran 2016 17:38

Messi hakim karşısına çıktı: Belgeleri okumadan imzaladım

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, vergi kaçırma suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Paylaş

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, menajerliğini yapan babası Jorge Horacio ile birlikte 4,1 milyon avro vergi kaçırmakla suçlandığı dava kapsamında hâkim karşısına çıktı.

Sputnik'in haberine göre vergi kaçakçılığıyla ilgili suçlamalar hakkında hiçbir şey bilmediğini ifade eden ünlü futbolcu, önüne getiren belgeleri babasına ve mali danışmanlarına güvendiği için okumadan imzaladığını ifade etti.

Hakime, “Ben sadece futbol oynadım” diyen Messi, yargılamaya konu olan meselelerle babasının ve danışmanların ilgilendiğini kaydetti. Arjantinli futbolcu, “Bildiğim tek şey, farklı sponsorlarla anlaşmalar imzaladığımız ve onların da bana reklam için ödeme yaptığıydı. Ancak paranın ne zaman geldiğini ya da gittiğini bilmiyorum” diye konuştu.

Duruşmanın ikinci gününde kürsüye çıkan tanıklar da Messi’nin daha az vergi ödemek için kurulan yapıyla ilgili çok az bilgisi olduğunu söyledi. Tanıklar, belgeleri imzalayan Messi olmasına rağmen ünlü futbolcunun finansal işlerinden babasının sorumlu olduğunu aktardı. (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Öğrenciler, Yaşar Kemal’in kitabına kapak tasarladı

SONRAKİ HABER

Süper Kupa maçı Konya'da oynanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa