29 Mayıs 2016 09:41

Şırnak Valiliği'nden Külter ile ilgili açıklama

Şırnak Valiliği'nden Hurşit Külter'le ilgili yapılan açıklamada Külter'in emniyet birimleri tarafından gözaltına alınmadığı savunuldu.

Paylaş

Şırnak Valiliği'nden DBP İl Yöneticisi Hurşit Külter'le ilgili iki gün sonra açıklama geldi. Valilik, Külter'in emniyet birimleri tarafından gözaltına alınmadığını savundu. 

Şırnak’ta iki gün önce gözaltına alındığı özel harekâtçılara ait hesaplarda kabul edilen ancak İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından gözaltında olduğu kabul edilmeyen DBP İl Yöneticisi Hurşit Külter'e ilişkin Şırnak Valiliği'nden iki gün sonra açıklama geldi. 
Kaybedilme ya da infaz edilme kaygısı taşınan Külter'e ilişkin Valilik'ten yapılan açıklamada, Külter'in gözaltında olduğunu belirten "BÖF @Tweet_Guneydoğu" isimli özel harekatçıların hesabı yalanlanarak, "Bazı sosyal medya paylaşımlarında Hurşit Külter isimli şahsın Emniyet tarafından gözaltına alındığına dair paylaşımlar yapılmaktadır. Söz konusu şahıs Emniyet birimlerimiz tarafından gözaltına alınmamıştır" denildi. 
Valilikten iki gün sonra gelen ve "Emniyet birimlerimiz tarafından gözaltına alınmamıştır" açıklaması ise Külter'in akıbetine ilişkin kaygıları daha da artırıyor. (DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Görev başında kalp krizi geçiren Yeşim hemşire öldü

SONRAKİ HABER

Tarsus'ta şiddetli yağış ekili arazilere zarar verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...