30 Nisan 2012 13:47

Batman’da şüpheli asker ölümü

ASKERLİKTEN hava değişimi izniyle Batman’a gelen bir gencin, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü hastanede tünele düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi.Batman’da hava değişimi için gelen Selman Pınar (20), polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi öğrenile

Batman’da şüpheli asker ölümü
Paylaş

ASKERLİKTEN hava değişimi izniyle Batman’a gelen bir gencin, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra götürüldüğü hastanede tünele düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi.

Batman’da hava değişimi için gelen Selman Pınar (20), polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi öğrenilemeyen Pınar, kontrol için saat 01.00 sıralarında götürüldüğü Batman Bölge Devlet Hastanesinden kaçmak istediği iddia edildi. Polisten kaçtığı iddia edilen Pınar, hastanenin acil servisi yakınındaki tünele düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öte yandan, olayın olduğu yerdeki hastane güvenlik kameralarının 2009’dan bu yana çalışmadığı öne sürüldü. (BATMAN)

ÖNCEKİ HABER

MGK’dan operasyonlara devam kararı çıktı

SONRAKİ HABER

Baydemir: Bize darbe hukuku uygulanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...