25 Mayıs 2016 11:09

Irkçı twitter hesabını Beytüşşebap Kaymakamı mı yönetiyor?

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’nin ırkçı, küfürlerle dolu paylaşımlar yapan @pohjoh02 isimli hesabı yönettiği iddia ediliyor. 

Paylaş

Daha önce HDP’li milletvekillerine hakaret ve tehdit içeren tweet’leriyle gündeme gelen Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’nin ırkçı, küfürlerle dolu paylaşımlar yapan @pohjoh02 isimli hesabı yönettiği iddia ediliyor. 

Twitter’da çatışmaların devam ettiği il ve ilçelerden ırkçı paylaşımlar yapan @pohjoh02 isimli twitter hesabından sık sık Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe hakkında övgü dolu paylaşımlar yapılıyor. Önceki akşam bu hesaptan, “Beytüşşebap’ta karşılaştığımız yavrularımıza ders çalışmaları karşılığında bisiklet sözü verdik. Çok mutlu oldular” ifadelerinin ve kaymakam Güntepe’nin fotoğraflarının yer aldığı bir paylaşım yapıldı. Bunun üzerine sosyal medyada, bu hesabın Kaymakam Güntepe tarafından kullanıldığı ve kendi hesabı yerine yanlışlıkla bu hesaptan paylaştığı konuşuldu. @pohjoh02 hesabından yapılan paylaşım, yoğun tepkiler üzerine bir süre sonra silindi. 

Silinen bu tweet bir süre sonra Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’nin resmi twitter hesabından paylaşılınca ırkçı ifadelerle, küfürlerin paylaşıldığı bu hesabın Kaymakam Güntepe tarafından yönetildiği iddiası güçlendi. @pohjoh02 hesabı kısa bir süre sonra askıya alındı. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Merkez Bankasının enflasyon beklentisi yüksek 

SONRAKİ HABER

Ayağında Mekap var diye öldürülen Kaplan toprağa verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...