23 Mayıs 2016 10:32

CHP’li Çıray, 'Evet' dediği için gururluymuş

CHP'li Aytun Çıray, dokunulmazlık teklifine evet oyu verdiği için çocuklarının ve eşinin yüzüne gururla bakacağını söyledi.

Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, dokunulmazlık teklifine “evet” oyu verdiğini açıkladı. , Çocuklarının ve eşinin yüzüne gururla bakacağını söyleyen Çıray’a göre bu hamle ile Erdoğan’ın referandum bekletisi fos çıkmış.

Dokunulmazlıklar ile ilgili anayasa değişikliği hakkında yapılan son oylamada neden “evet” oyu verdiğini facebook hesabından açıklayan Çıray’ın açıklaması şöyle: “Ben, iradem dışında gelişen ve ülkemi önlenemez bir belâya sürükleyecek bu değişikliğe taktik nedenle ‘evet’ dedim. Evet, ben bu değişikliğe Erdoğan’ın referandum beklentisini fos çıkarmak için ‘evet’ dedim. Evet, ben bu değişikliğe ülkemin zaman kazanması için “evet” dedim ve bunun için başta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dahil kimseden talimat almadım. Böyle bir oyunu bozmak adına ‘evet’ dediğim için sonsuza kadar çocuklarımın ve eşimin yüzüne gururla bakacağım. Çünkü ben tekerlek kırıldıktan sonra yol gösterenlerden değilim.”  (ANKA)

 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da ‘Sırt sıvazlama' zirvesi

SONRAKİ HABER

Engelsiz Filmler Festivali başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...